Fizetési feltételek és lemondási módok

Fizetési feltételek


Eseményeinkre történő jegyvásárlási, illetve program megrendelési szándékodat a következő képpen, kizárólag BANKI ÁTUTALÁSSAL érvényesítheted.

Fontos információ:

Kérjük a teljes összeg átutalását, hogy a jegyvásárlási igényét érvényesíthessük. A mielőbbi aktiválás érdekében kérjük fokozottan ügyeljen a közleményben való hivatkozásra.

[Esemény megnevezése]

[Számlázási név]

[Számlázási cím]

[Email-cím]

[Telefonszám]

Ezek alapján készítjük el a számláját és küldjük el a megadott e-mail címre illetve értesítünk a programmal kapcsolatban telefonon. A szolgáltatáshoz kapcsolódó számlát az utalást követően e-mailben küldjük 2 munkanapon belül. Kérjük számláját kinyomtatva vagy telefonján elmentve hozza magával a rendezvényre, mert a programon való részvétel jogosságát ezzel fogja tudni igazolni.

Átutaláshoz szükséges adatok:

Cégnév: LaraDom Kft.
Bankszámlaszám: 10300002-13045661-00014900
Közlemény: Borkóstoló [Számlázási név] [Számlázási cím] [Email-cím] [Telefonszám]

A program lemondása, halasztása:


A program halasztására a Szervező kizárólag egyszeri lehetőséget biztosít és kizárólag a soron következő program időpontjára.

A program halasztására a program napját megelőző 2 (kettő) munkanapig írásban a Szervező elérhetőségeire (e-mail cím: juhaszvin@jackandwine.hu; hello@smarthotelbudapest.com, iroda címe: 1068 Budapest, Lövölde tér 3.) közölten van lehetőség.

A fel nem használt programok árát a Szervezőnek nem áll módjában visszatéríteni.

A jegyek nem névre szólók, szabadon átruházhatók.

A Résztvevő köteles az átruházásról a Szervezőt tájékoztatni legkésőbb a program megkezdése előtt 1 órával. A jegy átruházásnak esetén a programon történő részvétel jogát megszerző félre is kötelezően alkalmazandóak jelen dokumentum rendelkezései.

A tájékoztatás elmaradásából vagy késedelméből eredő kárért a felelősség az átruházót terheli.