Mitől okos?

Vendégvárás

Vendégeink érkezése előtt a lefoglalt szoba jelzést kap az új vendég érkezésétől. Beállítja a hőmérsékletet, levegőt cserél.


Bejelentkezés

Vendégeink reggel 7 órától este 22 óráig recepciónkon jelentkeznek be iPadjeinken. Fontos számunkra a fenntarthatóság ezért igyekszünk minden alkalmat megragadni, hogy védjük környezetünket.

Az este megérkező vendégeinket a Smart Welcome érkeztető funkció fogadja, kérdés esetén prdig a honlapunk ChatBotja illetve ügyeletes telefonos recepciónk fogadja.


Szoba használat okos kulccsal

1. Szobaszám

Keresse meg a szobáját. Táblák segítik a könnyed eligazodást.


2. Kulcs


A szobaajtó mellett a tegye fel a világító szenzorra a mágneses Smart kulcsod


3. Nyitás


Hagyja rajta 1-2 másodpercig míg meghallja a kattanást és a piros gloria a szenzorban zöldre vált.


4. Szoba bekapcsolása


Vegye le a kulcsot, nyisson be a szobába és tegye fel újra, most belül a szobában az ajtó melletti piros szenzorra a kulcsot. (így ébred a szoba, ettől lesz áram!)

*ha a kulcsot nem teszi fel a szobában a mágneses szenzorra, a szoba pár másodperc után alvó módba teszi magát!!! (az alvó mód a minibár hűtését nem befolyásolja)

Az ébresztés hatására elindul a Welcome mód: Bekapcsolnak a fények és hangulati elemek, a tévé, a szoba telefon, az automata sötétítési rendszer felhúzza a redőnyöket (superior room) vagy elhúzza a függönyöket. (grand superior room).


Személyre szabás tablet vezérléssel

A szobába beéptett tablet a képernyő érintésével ébreszthető.

Tableten a Szoba és a Fürdőszoba személyre szabható (fény, hangulat, hőmérséklet, páratartalom). Szolgáltatások és kényelmi funkciók rendelhetők rajta 1 kattintással (pl.: minibár fetöltés, extra takarítás, törölköző csere, szauna köntös rendelés, ébresztés kérés vagy hogy ne zavarják a Önt a pihenése alatt!)


5 érintés kapcsolók

Hotelünkben számos helyen láthat okos kapcsolókat, melyeket úgy programoztunk, hogy akár egy érintéssel változtathassunk a környezeten, legyen szó világításról, sötétítséről, autió eszközökről vagy hangulati elemekről.

5 érintés kapcsolóink mellett piktogram táblákat találnak vendégeink. Ezek mutatják, hogy a kapcsoló 5 pontját megérintve milyen funkciót kapcsolhatnak be. Pl.: jobb oldali éjjeli lámpa, led világítás, szobai mennyezeti lámpa, bal oldali éjjeli lámpa, redőny mozgatás (nyitás-zárás), stb.


Office funkciók

A szobában Smart Led tévé várja a vendégeinket, melyek USB-A aljzattal rendelkezik, így összeköthető külső modemmel és USB porttal is. Okostévéink hagyományos tv távirányítóval illetve smart klaviatúrás távirányítóval is használhatóak.


Otthon funkciók

Az okos tévéknek hála, a Smart Hotelben akár otthoni Netflix, HBOgo, Disney előfizetését is használhatja.

Kérjük, hogy Ön is ellenőrizze, hogy kijelentkezés előtt kilépett fiókjaiból. A hotelből történő távozását követően a szoba törli belépési adatait és jelszavát.


Kényelmi funkciók

10.) A szobákban jelenlét érzékelőket helyeztünk el, így este például hagyományos villanykapcsolókat nem kel használni, a fürdőszobába érkező vendégnek a szoba automatikusan felkapcsolja majd lekapcsolja a világítást. 


Scan me program

A szobában és a hotelben egyaránt QR codeokat helyeztünk el. Ezeket beolvasva kaphat információt eseményeinkről, bár árainkról, szolgáltatásainkról, hozzánk közeli kihagyhatatlan látványosságokról.Értékelés

Fontos számunkra vendégeink véleménye és legfőbb célunk, hogy felejthetetlen pihenést töltsenek nálunk. Köszönjük, hogy pozitív értékelésével elismeri munkákat.